Εταιρία Weleda

Πρωτοπόρος στην ανάδειξη των φυσικών και βιολογικών καλλυντικών

Δεν πρόκειται για μια σύντομη μόδα, μα περισσότερο για μια νέα τάση με διάρκεια που έχει αρχίσει να επικρατεί: όσον αφορά τα καλλυντικά προϊόντα, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να ακολουθήσουν το φυσικό τρόπο, κάτι που αποτελεί βασική αρχή για τη  Weleda εδώ και περισσότερα από 93 χρόνια. Ορισμένα εκ των 100 περίπου προϊόντων περιποίησης της Weleda δεν έχουν δεχτεί καμία αλλαγή από το 1921. Με τη δημιουργία καινοτόμων καλλυντικών, όπως τη σειρά περιποίησης με ρόδι για την επιδερμίδα μετά τα 40 και τη σειρά περιποίησης Baby Derma με Μολόχα για μωρά και ενήλικες με πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες, η Weleda αποδεικνύει πως η φυσική περιποίηση είναι κομμάτι του σύγχρονου τρόπου ζωής.       

Τα καλλυντικά της Weleda δεν περιέχουν συνθετικές αρωματικές, χρωστικές και συντηρητικές ουσίες, καθώς και ορυκτά έλαια και οι δοκιμές σε ζώα ήταν ανέκαθεν αυστηρά απαγορευμένες. Η εταιρεία, ηγέτης στην αγορά φυτικών καλλυντικών με βιολογικά καλλυντικά, έχει υψηλές απαιτήσεις ποιότητας. Υψηλές απαιτήσεις που ικανοποιούμε.

Η  Weleda προσφέρει φυσικά εναλλακτικά καλλυντικά για την περιποίηση από την κορφή ως τα νύχια, καλλυντικά που έχουν επανειλημμένως λάβει τις υψηλότερες βαθμολογίες του γερμανικού περιοδικού ένωσης καταναλωτών ÖKO-TEST. Όλα τα καλλυντικά προϊόντα της  Weleda  φέρουν  το σήμα ποιότητας  NaTrue. Το NaTrue αποτελεί το πιο συνεπές και ευρύ σήμα ποιότητας για τα βιολογικά και φυτικά καλλυντικά.

Ιδιαίτερα δημοφιλή είναι η παιδική και βρεφική σειρά, η σειρά εγκυμοσύνης και θηλασμού, τα αφρόλουτρα, τα έλαια σώματος, τα γαλακτώματα και οι κρέμες χεριών από τις σειρές περιποίησης με ιπποφαές, κίτρο, άγριο τριαντάφυλλο, λεβάντα και ρόδι. Περιέχουν αποκλειστικά αληθινά αιθέρια έλαια ώστε να ξεδιπλώσουν το ξεχωριστό άρωμα της  Weleda.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Weleda, www.weleda.gr