Επιπλέον πληροφορίες και χρήσεις για την Marcus Rohrer Spirulina

Pot+zwevend tabletjes_Gr

Εργασία και Μελέτη

 

Η λήψη της Marcus Rohrer Spirulina είναι ιδανική στην εργασία και την μελέτη καθώς:

Βελτιώνει τις επιδόσεις
Αυξάνει τη συγκέντρωση
Σας κρατά σε φόρμα και εγρήγορση
Βοηθά στην αντιμετώπιση στρεσσογόνων καταστάσεων

 

Έξοδος

Μετά από ολονύκτια έξοδο… Η ταχεία αποκατάσταση δεν αφορά μόνο τους αθλητές. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τα ίδια οφέλη έπειτα από μια νυχτερινή έξοδο. Η Σπιρουλίνα σας κρατά σε φόρμα, χωρίς να καταφύγετε σε χημικά σκευάσματα. Θα αντιληφθείτε πως μπορείτε να χορέψετε για περισσότερη ώρα και πως, μετά το πέρασμα μιας μακριάς νύχτας, θα επανέλθετε πιο σύντομα.  Παρεμπιπτόντως, πολλοί επαγγελματίες χορευτές χρησιμοποιούν πιστά Σπιρουλίνα.

 

Αδιαθεσία από το αλκοόλ (Hangover)

 

Μήπως ήπιατε λίγο παραπάνω; Εάν δεν επιθυμείτε να ξυπνήσετε με έντονη αδιαθεσία, πάρτε μερικές ταμπλέτες πριν πάτε για ύπνο, μαζί με ένα ή δύο μεγάλα ποτήρια νερό. Επαναλάβετε το ίδιο μόλις ξυπνήσετε και ο πονοκέφαλος θα είναι ηπιότερος και θα νιώθετε σε φόρμα κι εγρήγορση πολύ πιο σύντομα! Η Σπιρουλίνα συμπληρώνει τα θρεπτικά στοιχεία που έχουν καταστραφεί και υποστηρίζει την καθαριστική δράση του συκωτιού. Το νερό είναι απαραίτητα για την ενυδάτωση. Επειδή το αλκοόλ έχει ως συνέπεια την αφυδάτωση του σώματος (και μυαλού), που εξηγεί το αίσθημα δίψας την επόμενη ημέρα. Παρεμπιπτόντως, η Σπιρουλίνα έχει υπάρξει η μαγική θεραπεία των καρναβαλιστών εδώ και χρόνια.


Χορτοφάγοι

 

Λόγω της υψηλής της περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη, η Σπιρουλίνα συνιστά καλό υποκατάστατο του κρέατος. Η περιεκτικότητα της Σπιρουλίνας σε πρωτεΐνη είναι ακόμη και 60% περισσότερη από τη σόγια.

 

Ενώ ταξιδεύετε

 

Σας κρατά σε εγρήγορση πίσω από το τιμόνι για περισσότερο
Ενισχύει τη συγκέντρωση
Ταχύτερη ανάρρωση έπειτα από μεγάλο ταξίδι ή πτήση (τζετ λαγκ)

 

Πριν από 500 χρόνια, οι Αζτέκοι χρησιμοποιούσαν τη Σπιρουλίνα στις μεγάλες περιπλανήσεις τους μέσα από τα βουνά. Σήμερα, η Σπιρουλίνα είναι ιδανική όταν οδηγούμε σε μποτιλιάρισμα. Το φύκι μας κρατά φρέσκους και σε εγρήγορση πίσω από το τιμόνι και αυξάνει τη συγκέντρωση. Η βήτα καροτίνη (σημαντικό συστατικό στοιχείο της Σπιρουλίνας) απαιτείται για καλή όραση στο σκοτάδι. Αυτό βοηθά, όταν πρέπει να οδηγήσουμε τη νύχτα. Μήπως φοβάστε την πολύωρη πτήση για τον προορισμό των διακοπών σας; Χρησιμοποιήστε Σπιρουλίνα και θα νιώθετε σε καλύτερη φόρμα και θα αντιμετωπίσετε λιγότερα προβλήματα λόγω βιοαπορρύθμισης (τζετ λαγκ).

 

Κατοικίδια ζώα

 

Ενισχύει το ανοσοποιητικό
Αυξάνει την αντοχή και τη φυσική κατάσταση
Προσφέρει λαμπερό τρίχωμα

 

Και τα κατοικίδια ζώα επωφελούνται πολύ από τη Σπιρουλίνα. Οι γάτες και οι σκύλοι αποκτούν λαμπερό τρίχωμα, η φυσική τους κατάσταση και η αναπνοή βελτιώνονται. Τα κουτάβια αναπτύσσονται καλύτερα, είναι πιο υγιή και έχουν βελτιωμένο ανοσοποιητικό. Τα περισσότερα ζώα λατρεύουν τις ταμπλέτες, οπότε, μην αφήσετε το μπουκάλι ανοιχτό σε σημείο που μπορούν να φτάσουν, αφού θα φάνε μάλλον πολλές! Τα κατοικίδια πτηνά, όπως τα καναρίνια, αναπαράγονται καλύτερα και φαίνονται πιο υγιή.  Η ποιότητα των φτερών βελτιώνεται και τα καροτένια στη Σπιρουλίνα εξασφαλίζουν πως τα χρώματα θα είναι υπέροχα λαμπερά. Και τα χρώματα  των ιαπωνικών ψαριών Koi carp γίνονται πιο έντονα λόγω της Σπιρουλίνας, κάτι που τα καθιστά ακόμη πιο πολύτιμα.  Η Σπιρουλίνα χρησιμοποιείται ακόμη από εκτροφείς ψαριών για να παραμένουν τα ψάρια υγιή. Η Σπιρουλίνα προσφέρει στα άλογα λαμπερό τρίχωμα και σταθερό ανοσοποιητικό σύστημα. Οι ιδιοκτήτες αλόγων κούρσας αναφέρουν βελτιωμένες επιδόσεις και ταχύτερη ανάκαμψη, τα ίδια αποτελέσματα με αυτά που αναφέρουν και οι αθλητές. Η τακτική χρήση της Σπιρουλίνας έχει επίσης θετικό αποτέλεσμα στην ανθρώπινη γονιμότητα. Κοιτάξτε τις οδηγίες χρήσης για τις δοσολογίες.